Ένας άλλος κόσμος

Mistaken-Identity-l

Έχεις νιώσει ποτέ τη θλίψη να σε καταβάλει για μια ανάμνηση που δεν υπάρχει; Έχεις νιώσει τόσο μόνος χωρίς την παρουσία ενός ανθρώπου που δε γνωρίζεις;  Τη νοσταλγία για ένα μέρος που ποτέ δεν πήγες;  Κάπως έτσι είναι ο κόσμος μου, που ποτέ δεν κατάλαβες και ποτέ δεν κατάφερες να φτάσεις. Δεν είναι δύσκολο να τον ανακαλύψεις, μα είναι βάσανο να ζεις μέσα σε αυτόν. Καλύτερα που δε τον έφτασες ποτέ .. Μονάχα πόνο θα σου προκαλούσε.  Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι έτσι δε μπορείς και να με νιώσεις .. 

Καμια φορά εύχομαι να μπορούσα να φύγω από ‘δω και να φτιάξω έναν άλλο κόσμο, ολόδικό μου , ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ! Να πάρω τα πινέλα μου και να το ζωγραφίσω όπως θέλω εγώ. Με τα αγαπημένα μου χρώματα, τα αγαπημένα μου πρόσωπα και τ’ αγαπημένα μου μέρη ..Τίποτα από αυτά που με πονάνε να μη μπορεί να μπει. Και μόνο χαρούμενες μελωδίες θα ακούγονται εκεί,καμία θλίψη. 

Ίσως γι’ αυτό να μου αρέσει τόσο η ζωγραφική. Γιατί μόνο εκεί μπορώ να εκφράσω αυτό που νιώθω χωρίς να πω λέξη και να ζήσω στον κόσμο που θέλω χωρίς να βγω από αυτόν που κάποιος άλλος μέ ‘βαλε ..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s